ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

/ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Στο ιατρείο της της δερματολόγου Μαρία Βογιατζή στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους BOTOX, ώστε να αντιμετωπίζουμε μόνιμα όλα τα σημάδια της γήρανσης.

Στο ιατρείο μας πραγματοποιούμε ανόρθωση του προσώπου με Ακανθωτά Νήματα(PDO COG THREADS). Πρόκειται για νήματα που διαφέρουν από τα απλά συμβατικά στο ότι παρουσιάζουν στην επιφάνειά τους μικροσκοπικά αγκαθάκια.

Χρησιμοποιώντας το υπερσύγχρονο laser APOGEE ELITE της εταιρείας CYNOSURE με τη χρήση του Nd YAG επιτυγχάνεται ανάπλαση του δέρματος μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών…

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος και η πιο σημαντική λειτουργία του είναι να δέχεται και να συγκρατεί το νερό. Είναι συνήθως προϊόν βιοτεχνολογίας ή λαμβάνεται ως εκχύλισμα φυσικών ουσιών.

Τα peelings ή απολέπιση µε χηµικά ή µηχανικά (δερµοαπόξεση – peelings µε κρυστάλλους) µέσα σηµαίνει την εφαρµογή στο δέρµα ενός ή περισσότερων αποφολιδωτικών παραγόντων…

Η μεσοθεραπεία είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος, στην οποία ενίονται στο δέρμα συμβατικά ή μη φάρμακα, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και άλλες ουσίες ειδικές για το πρόβλημα που κάθε φορά υπάρχει.

Στο ιατρείο μας εφαρμόζεται η αναίμακτη βλεφαροπλαστική που χρησιμοποιεί τηντεχνολογία πλάσματος. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό (ιονισμένο αέριο).