ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

LASER ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Το Ecocell είναι μία συσκευή που δημιουργεί κενό συνεχές ή παλμικό. Είναι η μοναδική συσκευή που λειτουργεί συγχρόνως με laser.

Επιτυγχάνει:

Λιπόλυση, με αναδιάταξη και διάσπαση των λιποκυττάρων

  • Αποκατάσταση της αγγειακής και λεμφικής κυκλοφορίας
  • Αποδέσμευση των κατακρατημένων υγρών
  • Αποτοξίνωση με αποβολή των δεσμευμένων καταλοίπων του μεταβολισμού
  • Ινόλυση δηλ. αποκατάσταση της δομής και ευπλασίας των ιστών
  • Παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες μηχανικά και θερμοενεργειακά (laser)
  • Αναδόμηση των ιστών
  • Τόνωση, σύσφιξη και βελτίωση της διαπνοής του δέρματος
  • Απολέπιση των επιπολής κυττάρων
kittaritida

Aπαιτούνται περίπου 15 συνεδρίες με συχνότητα 2/εβδομαδα για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

kytaritida

CARBOXYTHERAPY ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΣΥΣΦΙΞΗ - ΡΥΤΙΔΕΣ

Carboxytherapy

Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) αυξάνει τοπικά το PH και δημιουργεί τεχνητή έλλειψη ανεφοδιασμού οξυγόνου O2. Το σώμα αντιδρά με διαστολή μικρών αιμοφόρων αγγείων. Η αυξανόμενη προσφορά οξυγόνου δια της αιμοσφαιρίνης δίνει το έναυσμα για την έναρξη του μεταβολισμού. Το διοξείδιο του άνθρακα μετατρέπεται σε ενεργό οξυγόνο.

Στη λιπόλυση έχουμε διπλή δράση:

α) τα λιποκύτταρα καταστρέφονται από τις άμεσες μηχανικές επιρροές και

β) χάρη στη βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, η απομάκρυνση του αποθηκευμένου λίπους γίνεται γρηγορότερα.

Από την αυξανόμενη προσφορά οξυγόνου, τα προκύπτοντα λιπαρά οξέα οξειδώνονται, με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση των λιποκυττάρων και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

Με την Carboxytherapy αποφεύγουμε τυχόν παρενέργειες στην υγεία μας από τις διάφορες ουσίες -π.χ. φωσφατιδυλοχολίνη- που χρησιμοποιούνται για τη λιπόλυση.

Κατά την εφαρμογή της Carboxytherapy εισχωρούμε στο δέρμα με μικρές βελόνες (ινσουλίνης) σε συγκεκριμένο βάθος, με ειδικό μηχάνημα σε μορφή πιστολιού, με δυνατότητα ακριβούς ρύθμισης του βάθους. Έτσι η εφαρμογή είναι ευκολότερη, σταθερότερη και ανώδυνη για τον ασθενή. Μόνο για λίγα δευτερόλεπτα αισθάνεται ο ασθενής μια μικρή ενόχληση τοπικά τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και διαρκούν πάνω από 2 χρόνια!

LIPOLASER

Το Lipolaser σχεδιάστηκε για την απαλλαγή από την περίσσεια λίπους, τη σύσφιξη και τόνωση του δέρματος, χωρίς  χειρουργικές παρεμβάσεις. Εκπέμπει χαμηλής ενέργειας  laser, που δημιουργεί ένα χημικό ερέθισμα στα λιποκύτταρα, διασπώντας τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία απομακρύνονται μέσω καναλιών στις κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων. Τα λιπαρά οξέα και η γλυκερόλη μετά μεταφέρονται σε όλο το σώμα στους ιστούς που τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού για να παράγουν ενέργεια. Αυτή η διαδικασία της απελευθέρωσης των λιπαρών οξέων είναι η φυσική αντίδραση του σώματος, όταν αυτό χρειάζεται την αποθηκευμένη ενέργεια. Έτσι, το lipolaser δεν προκαλεί μία ανώμαλη αντίδραση του σώματος ούτε βλάπτει τις περιβάλλουσες δομές του δέρματος, όπως το δέρμα, τα αγγεία και τα περιφερικά νεύρα. Ολιγόλεπτη φυσική άσκηση αμέσως μετά τη θεραπεία επισφραγίζει τον ελαττωμένο μεταβολισμό και, επομένως, την απομάκρυνση των ελεύθερων λιπαρών οξέων από το σώμα.

Είναι μία θεραπεία που δεν αφήνει σημάδια, δε χρειάζεται συμπίεση των πασχουσών περιοχών, επιτυγχάνει τη συνεχιζόμενη απώλεια λίπους για μέρες και εβδομάδες μετά τη θεραπεία και δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες.

Διαλύει το λίπος, λεπταίνει το σώμα, εξαλείφεται η κυτταρίτιδα, έχουμε μείωση πόντων, ελάττωση της παχυσαρκίας και ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

lipolaser-kitaritida

Χρειάζονται 6 συνεδρίες, που με συχνότητα 3 συνεδρίες /εβδομάδα, ολοκληρώνονται σε 2 εβδομάδες.